Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Tips voor Trendy Wonen

Write By: admin Published In: ROOT Created Date: 2015-01-13 Hits: 3026 Comment: 0

Vindt hier de tips voor Trendy Wonen!

Met een simpel en elegant interieur kunt u uw huis in een trendy maar rustgevende sfeer creëren. Het is vooral belangrijk dat u bij het inrichten zo veel mogelijk aardse kleuren zoals bruin en groen gebruikt en die combineert met neutrale kleuren zoals wit, beige of grijs. Wanneer u op zoek bent naar moderne en innovatieve ontwerpen voor het huis, kijk dan naar meubels gemaakt van natuurlijke materialen.

Milieubewust wonen
Milieubewust zijn is erg belangrijk. Duurzame materialen voelen gewoon beter in je huis. Bekijk ons woonprogramma Casino. Hierbij zijn alle meubelstukken met uiterste zorg voor de natuur gemaakt.

Kussens als woonaccessoire
Sierkussens kunnen kleine kunstwerkjes op zichzelf zijn. Ze geven net die extra draai aan uw interieur, met hun prachtige of juist eenvoudige uitstraling. Daarom zijn kussens onmisbaar in elk interieur.

Om uw interieur een andere look te geven zijn kussens een gemakkelijke en simpele manier om uw huis gezelliger te maken. Sierkussens brengen uw huis tot leven. Ze zorgen voor een persoonlijk accent en prachtige kleurnuances in uw inrichting. Tevens zorgen ze voor samenhang.

Verschillende formaten kussens of sierkussens maken uw interieur spannender. Combineer grotere sierkussens met kleinere kussens voor een leuk effect! Met de juiste kleuren en prints kunnen kussens uw zithoek nog meer aanvullen.

Haal de natuur in uw huis
Niets fleurt de kamer meer op dan een mooie bos bloemen. En u hoeft daar niet persé veel geld aan uit te geven. Ga langs de bloemist om de hoek of pluk het uit de natuur. Er groeit namelijk genoeg moois langs de Nederlandse wegen. Ga naar buiten en pluk een mooi veldboeketje bij elkaar.

Kleur
Kleur is één van de belangrijkste sfeermakers in de woonkamer. U kunt er een geborgen en warm gevoel mee creëren zodat u na een stressvolle dag even alle zorgen vergeet en languit kan genieten op de bank. Naast sfeer kunnen kleuren ook helpen bij het ruimtegevoel van uw woonkamer. Om de woonkamer groter, langer, intiemer of luchtiger te laten lijken kunt u bepaalde wanden accentueren.

Tags:

Leave A Comment

Captcha